ARTS AT PARRILLA 2016 - LARS A PERSSON

Akvarellmaling i Andalucia, Sør Spania
14-21 mai 2016

Kursleder Lars A Persson, Sverige

 

På det vakre og eksklusive landstedet Parrilla, i Sør Spania inviterer vi til maler ferie med den svenske akvarell maleren Lars A Persson. 

Kurset foregår i en avslappet og pittoresk atmosfære i naturskjønne omgivelser. Her vil du møte andre malere og forhåpentligvis oppleve å åpne dine sanser i en ny og kreativ retning.

Opplev magien i hjertet av «oliven landet» .

Lars A Persson er mest kjent for sine akvareller og bilder av ”nordligt inspirerade landskap”.

Persson har vært heltidskunstner og arbeidet med utstillinger og malerkurs i mer enn 25 år. Han har holdt en rekke akvarellmaler kurs i Norden og er til stor inspirasjon for sine elever.

”Kursens fokus ligger på de måleriskt intressanta landskapen ved Middelhavet, dess unika färg -och formspråk.

Måleriövningarna/ uppgifterna baseras på skapande med målarlust och lekfullhet, allt för att undvika olika typer av onödiga prestationskrav. Inga särskilda förkunskaper i akvarellmåleri krävs, men nyfikenhet och ett öppet sinne är givetvis bra att ta med .

Kursen innehåller såväl fasta uppgifter som friare delar, jag kommer att hålla gemensamma bildgenomgångar, men även ge personlig vägledning och samtal kring måleri, färg och komposition av bilder för att utveckla måleriet.”

www.larsapersson.com

Om Parrilla

Parrilla ligger i fredelige omgivelser på landet med fantastisk utsikt til Middelhavet og bare 3 km fra den pittoreske landsbyen Frigiliana i den østlige delen av Andalucia. Fra Frigiliana kan man lett ta seg til Granada, Malaga, Marbella, alle byer i Andalucias hjerte, en times tur fra Parrilla. Hit kommer man seg lett rundt med lokalbuss. Nerja som er nærmeste by ligger vakkert til ved Middelhavet og er bare 8 minutters busstur fra Parrilla. Taxi er svært billig og gjør transporten til Nerja og Frigiliana enkel om kveldene.

De nye norske eierne av Parrilla har de to siste årene renovert hele landstedet. Stedet fremstår i ny prakt, i en blanding av spansk, fransk, italiensk inspirasjon.

Landstedet har seks store soverom bestående av 3 store master´s bedrooms med dobbelt senger og tre soverom med to enkeltsenger i hvert av rommene. Overnatting på kurset er basert på at to personer deler rom. Tre store master bedrroms egner seg best for par og nære venner og kan bookes som enerom om man ønsker det. Disse rommene har store himmelsenger. Vi leier et nabo hus med flere dobbeltrom med to enkeltsenger i hvert rom. Rommene har enklere standard enn Parrilla. Huset har eget stort kjøkken og stue.

Alle aktiviteter og måltider vil foregå på Parrilla. Parrilla har en stor hage, med mange små steder der man kan trekke seg tilbake og male eller bare være for seg selv. Landstedet har eget stort svømmebasseng.

Lars A Persson
Lars A Persson

Om programmet

Vi ankommer Parrilla på ettermiddagen og samles til en enkel varm velkomst suppe på kvelden.

Maler ”klassene “gis 3 timer hver morgen, og to timer på ettermiddagen. Hver dag nyter vi en lang lunsj som serveres i hagen og oppleves av mange som dagens høydepunkt. Stedets egen kokk serverer Middelhavets beste retter. Vi avslutter med felles festmiddag på Parrilla siste kvelden.

”Kunstnerisk fri”

Det vil være en en-dags ”kunstnerisk fri” for den som vil utforske denne vakre regionen eller tilbringe en avslappende dag på stranda ved Middelhavet. Granada, Malaga, Marbella, alle byer i Andalucias hjerte.

Vi foreslår følgende utflukter:

Vandre i Frigiliana og spise lunsj på en av landsbyens pittoreske resturanter
Besøke Malaga og Picasso museet
Besøke Alhambra i Granada.

Dersom dere ønsker å besøke Alhambra i Granada, vennligst gi beskjed om dette ved påmelding. Billetter må bestilles i forkant og kan bestilles samlet av kursansvarlig. Billettpris: 20 E, og 50 E med guide. Betales ved ankomst til Parrilla.

Dagsprogrammet

Innsjekk fra kl 16.00 ankomstdagen.
Vi møtes til varm suppe i hagen på Parrilla kl 19.30. ankomstdagen.

09:00 Frokost i kjøkkenets bakgård.
10:00-13:00 Maler klasse
13:30 Lunsj i hagen
15:00 Maler klasse 
17:15 ”Klostertimen” Parrilla har en fast stille tid mellom 17:15 -18:00
19:00 På kveldene er deltakerne fri til å gjøre som de vil

Utsjekking : kl 10.00 avreisedagen

Kursprogrammet sendes ut før kursstart.

Måltider

Hver morgen serverer vi en enkel frokost i kjøkkenets bakgård.

Lunsj serveres hver dag i den fantastiske hagen, med ferske råvarer rett fra landsbyen. I tilegg er to middager inkludert i prisen. Middagene finner sted i Parrillas hage.

Parrilla har egen kokk som lager de deiligste middelhavsretter til lunsj. (Vin betales på stedet av den enkelte)

Transport

Fly til Malaga Airport. Det går mange og billige fly til Malaga. Bestill i god tid.

Det går lokal buss til Nerja fra Malaga, ellers anbefaler vi at dere tar taxi sammen, som tar ca 40 minutter. (Ca 70 E) 

Kurspriser 2016:

Prisen inkluderer: Kursavgift, overnatting 7 netter, frokost, lunsj hver dag, Varm suppe ankomstkvelden og fest middag siste kvelden.

Pris for ukeskurs i mai 2016

  • Dobbeltrom på Parrilla: 10 999 NOK pr person
  • Dobbeltrom i nabohuset: 10 520 NOK pr person
  • Tilegg for enkelt rom: 325 NOK pr natt

Påmelding

Påmelding innen 15 mars 2016 for kurset med oppstart 14 mai.

til contact@laparrilla-andalucia.com
Mobil: 0047 90076101

Påmeldingsbetingelser

Deltakerne innbetaler førti prosent (40%) av kursavgiften ved påmelding. Resterende 60% betales innen 14 april, og 16 august.

Plass bekreftes ved betaling og registrering. Ingen refusjon ved avbestilling. 

Kontoopplysninger:

DNB 7262 10 15894.

IBAN: NO5172621015894
BICK: DNBANOKKXXX

Deltaker antallet er begrenset til 13, så ta kontakt med oss i dag for å reservere plass! (første til mølla)

Vi gleder oss til å møte deg på Parrilla!

Mvh,

Ane –Marie Hektoen Lars A Persson
Arrangør & Eier Maler & kurslærer